MagneetsieradenMagneetsieraden van Energetix

U kunt bij Natasja Jewels and more terecht voor de mooiste magneetsieraden van Energetix. U koopt bij ons design sieraden zoals armbanden, kettingen, oorbellen en horloges voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen.

Meer kracht en energie

Magneetsieraden van Energetix kunnen een positief effect geven op uw welzijn. Magnetisme kan het lichaam bijvoorbeeld helpen herstellen en genezen van bijvoorbeeld hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieproblemen en depressiviteit. De werking van de magneetsieraden kan van persoon tot persoon verschillen. Veel klanten van Energetix ervaren meer kracht en energie wanneer zij een magneetsieraad dragen. De werking van magneetsieraden is echter niet wetenschappelijk bewezen.

De hoogste kwaliteit

De sieraden staan niet alleen bekend om hun positieve werking op het welzijn van mensen, maar staan vooral bekend om de kwaliteit. De sieraden van Energetix worden gekenmerkt door hun exclusieve design, de hoge kwaliteit en de waardevolle materialen die gebruikt worden, zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Bent u enthousiast geraakt over deze bijzondere magneetsieraden van Energetix en wilt u zelf de werking van deze sieraden ervaren? Bestel dan gemakkelijk en snel uw magneetsieraad online bij Natasja Jewels and more.

Contact

Wanneer u nog vragen heeft over de werking van de sieraden van Energetix, neemt u  gerust contact met ons op. U kunt telefonisch met ons contact opnemen of een e-mail versturen. Wij beantwoorden al uw vragen en vertellen u graag meer over de werking van deze bijzondere sieraden.

 

   Contact    Webshop