Magneetsieraden EnergetixMagneetsieraden Energetix

Natasja Jewels and more biedt een ruim assortiment magneetsieraden van Energetix. Wij verkopen magneet oorbellen, kettingen, armbanden en horloges voor dames, mannen en kinderen.

Uniek design

De magneetsieraden van Energetix worden met grote zorg ontworpen. De sieraden spelen in op de laatste trends, maar blijven authentiek. De sieraden kenmerken zich door hun unieke design. De sieraden zijn stijlvol, maar net even anders dan anders. De sieraden zijn zo ontworpen dat u ze dagelijks kunt dragen en ze gemakkelijk kunt combineren met andere sieraden.

Magneten kunnen uw welzijn bevorderen

Naast dat de magneetsieraden van Energetix bijzonder mooi zijn, kunnen ze ook een positief effect hebben op uw welzijn. In de sieraden zijn neodymium magneten verwerkt, zij zorgen voor een permanente kracht. De krachten kunnen per sieraad verschillen, omdat er dan een ander magneet in zit. Het magneethart heeft een zeer sterke kracht en kan de positieve effecten op uw welzijn versterken.

Magnetisme kan het lichaam bijvoorbeeld helpen bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn, slapeloosheid en bloedsomloopstoornissen;
  • Vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom,
  • Depressiviteit, nervositeit, prikkelbaarheid en agressie;
  • Immuniteitsproblemen, allergieën en bepaalde hormoonstoornissen;
  • Concentratieproblemen, slecht slapen, bedplassen en onrustig gedrag bij kinderen.

U kunt de magneetsieraden veilig en eenvoudig online bestellen. Na de betaling verwerken wij direct uw order, zodat u zo snel mogelijk van uw sieraad kunt genieten.

Contact

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op de website. Wij beantwoorden al uw vragen op het gebied van magneetsieraden en geven u graag meer informatie.

 

   Contact    Webshop