Magneet OorbellenBijzondere sieraden, zoals magneet oorbellen

Natasja Jewels and more verkoopt magneetsieraden van het merk Energetix voor dames, heren en kinderen. Wij hebben een zeer ruim aanbod met design magneet oorbellen, armbanden, kettingen en horloges.

Uniek design

De magneetsieraden worden met de grootste zorg ontworpen en dat kunt u goed zien. De sieraden van Energetix zijn heel bijzonder en uniek. Het unieke design van de sieraden zorgt ervoor dat zij ten allen tijden te herkennen zijn. De sieraden zijn echte eyecatchers. De sieraden zijn zo ontworpen, dat zij dagelijks gedragen kunnen worden. Ondanks het unieke design zijn de sieraden goed te combineren met andere sieraden. De sieraden worden ontworpen van het roestvrij staal.  

Meer dan een sieraad

De magneten in de Energetix sieraden en accessoires kunnen u positief gevoel van welzijn geven. Veel klanten van ons ervaren meer energie en meer kracht wanneer zij een magneetsieraad dragen. Klanten geven aan dat zij geen dag overslaan zonder hun magneetsieraad. De sieraden kunnen helpen bij klachten zoals slapeloosheid, hoofdpijn en nervositeit. De positieve werking van magneetsieraden is echter nog niet wetenschappelijk bewezen.

Bestel gemakkelijk en snel

Bestel gemakkelijk en snel in deze webshop magneet oorbellen of andere sieraden voor uzelf of voor een ander. De sieraden worden zo snel mogelijk verzonden in een mooie verpakking.                    

Contact

Bij vragen over de werking van magneetsieraden kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch benaderen of een mail versturen. De contactgegevens vindt u op onze website. Wij vertellen u graag meer over de magneetsieraden en beantwoorden graag al uw vragen.

 

   Contact    Webshop