EnerEnergetix Ringgetix ring

Bent u op zoek naar een Energetix ring? Natasja Jewels and more verkoopt een ruim assortiment magneetsieraden van het merk Energetix.

Magnetisme

Magneetsieraden worden al duizenden jaren gebruikt voor een positief effect op het welzijn. Magnetisme kan het lichaam bijvoorbeeld helpen bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn, slapeloosheid en bloedsomloopstoornissen;
  • Vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom,
  • Depressiviteit, nervositeit, prikkelbaarheid en agressie;
  • Immuniteitsproblemen, allergieën en bepaalde hormoonstoornissen;
  • Concentratieproblemen, slecht slapen, bedplassen en onrustig gedrag bij kinderen.

Ondanks het feit dat veel klanten zich vaak krachtiger en energieker voelen bij het dragen van een magneetsieraad, is het positieve effect van magneten nog niet wetenschappelijk bewezen.

Ruim assortiment

Bij Natasja Jewels and more kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment aan magneetsieraden. U vindt bij ons magneet ringen, oorbellen, armbanden en horloges voor dames, heren en kinderen. Ieder jaar worden er meerdere malen nieuwe collecties uitgebracht. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een ruim assortiment en kunt u altijd iets vinden dat precies bij u past.   

Hoge kwaliteit en een uniek design

De sieraden kunnen een positief effect hebben op uw welzijn, maar daarnaast zijn de sieraden ook super mooi en bijzonder. De sieraden van Energetix staan bekend om de hoge kwaliteit en het unieke design. De sieraden worden met grote zorg ontworpen en dat is goed te zien. De sieraden zijn ontworpen voor dagelijks gebruik.  

Een Energetix ring of ander sieraad, koopt u eenvoudig en snel bij Natasja Jewels and more. Ervaar de kracht van magnetisme zelf!

 

   Contact    Webshop