Energetix Armbanden

Energetix armbanden

Bij Natasja Jewels and more kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment van Energetix magneetsieraden. U koopt bij Natasja Jewels and more Energetix armbanden, kettingen, oorbellen, horloges en meer.

Natasja Jewels and more verkoopt een zeer uitgebreide collectie van Energetix armbanden. Wij verkopen armbanden voor kinderen, vrouwen en mannen. De armbanden zijn vervaardigd van roestvrij staal (RVS) en zijn hierdoor toegankelijk voor iedereen.

Energetix staat voor kwaliteit en design

De Energetix magneetsieraden worden gekenmerkt door de zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is ook het design van Energetix heel bijzonder. De magneetsieraden worden met passie ontworpen en dat kunt u goed zien. Door internationale samenwerking worden er ieder jaar weer meerdere versassende collecties uitgebracht.

Magneetsieraden kunnen u meer kracht en energie geven

Magneetsieraden worden al duizenden jaren gebruikt voor het gevoel van welzijn. Magnetisme kan het lichaam bijvoorbeeld helpen herstellen en genezen van klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieproblemen en depressiviteit. Veel klanten ervaren meer kracht en energie, wanneer zij een magneetsieraad dragen van Energetix. Deze positieve werkingen van de magneetsieraden van Energetix zijn echter niet wetenschappelijk bewezen is.

Bestel uw armband met magneet, of ander sieraad, gemakkelijk en snel online en ervaar de kracht van magnetisme zelf.

Contact

Heeft u vragen over de werking van magneetsieraden? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een mail versturen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over de werking van magneetsieraden.

 

   Contact    Webshop