Flip book element

Armband Dames Zilver (GRATIS VERZENDING)

79,95

Magneet sieraad pols

Pols armband dames type 1. Val op met dit vrouwelijke sieraad met energetische krachten. Deze magneetsieraad is een perfect veilig cadeau voor je vriendin.

 

Product kenmerken:

Verder bestaat deze armband voor dames uit roestvrij staal materiaal. De kleur is een scherp zilver. Je kunt hem kopen met geld terug garantie. Bijvoorbeeld omdat de maat niet passend is. De maat is gedragen door meerdere vrouwen en daaruit blijkt dat de maat past vanaf 13 jaar.

De twee vitaliserende magneten hebben een gezamenlijke sterkte van ongeveer 0,15 Tesla. Mocht je niet weten wat dat precies inhoudt, kijk dan even op de volgende pagina: ”Uitleg over Magneet Tesla”.

Ook staat er een beknopte toelichting van deze Tesla eenheid aan het einde van deze pagina. De dames armband heeft een ontzettende nauwkeurige polijst sessie ondergaan.

Dragers van de dames armband vertellen dat het een balanceerde werking op hen heeft, ofwel het geeft een rustgevend gevoel. Interessant naar horen zeggen, want bij zo’n spiraal vorm zou je geen evenwichtskracht verwachten. Aldus volgens de armband dames ervaringen en dergelijke.

 

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.